13 januari 2011

tro, hopp och kärlek!

ja! vart skall man börja..
Min tro och mitt hopp är att jag en dag skall bestämma mig vad jag vill med mitt liv! flytta hem till Göteborg och ha ett awsome jobb, inte för att ja tror att det är omöjligt!! Men då kommer vi till Kärleken då? Min skåning som kanske inte vill följa med... hmm.. livet är inte alltid lätt och gud har verkligen inte gjort det lätt för någon.. (jag är inte troende, men de lät bra ;) )
Men om han skulle ha gjort de lätt så skulle ju faktiskt det inte finnas något svårt eller jobbigt i världen.. hur skulle de då se ut? alla går runt och är glada, alla har det gott ställt o allt de där..

Jo när jag tänker efter så hade de vart najs.. förhoppningsvis händer väl detta mig någon dag?

Perfekt lägenhet(vilket jag redan har, dock på fel ställe)
Perfekt jobb (tror ja, men oxå fel plats)

Men har nu sökt ett caféledare jobb.. så vi får se.. men tror ändå inte jag får något sånt.. men alltid kul o söka? o se vilka som svarar.. hihi....

Imorgon skall jag jobba 11-22? NOOT kommer sluta typ 01 eller ngt.. men jaja.. nu skall jag lyssna på musik och läsa i sisådär 8 timmar!!

BTW JAG HAR BESTÄLLT IPHONE4.. de kommer komma mkt bilder och mkt film.. jag lovar jag skall bli bättre JENNIE,INGO,VIKTOR OCH PAPPA!! så no talking behine my back, about me not writing ;) hahaha..... DE LÖSER SIG; DE GÖR DET ALLTID!!!