18 april 2010

stereo love

sitter i stugan, ensam och tänker på hur morgondagen kommer se ut...
<-- Lena och jag
den kommer starta med att jag är lessen när jag vaknar.. sedan bär de av till jobbet för frukost tillsammans med mina kollegor som jag har jobbat med under de senaste 6 månaderna.. sedan blire afterski som kommer sluta i mycket tårar och skratt.. sedan bär det av hemåt för att fräscha upp sig, vilket kommer sluta i skratt och gråt med... sedan är det middag där vi alla sitter packade och gråter.. och jag kommer speciellt vara riktigt ledsen... Linnea och Jag
Som tidigare idag när jag satt inne på Erics rum när vi packade hans grejer, och jag såg hela året gå igenom mitt huvud.. alla minnen och allt som kommer hända.. o då frågar han om det är något, det va nästan som att jag inte kunde hålla emot.. men jag va stark nog och höll mig!! förstår inte riktigt vad jag har gett mig in på.. 4-5 månader utan min älskling, min andra halva.. och sedan Jessica, sandra, lena o många mer... kommer tänka på er varje dag och verkligen må skit! men nu är det gjort och jag kan inte göra något åt det! jag får helt enkelt åka ner till er...

Eric , jag och Viktor ------>
Vilket jag hoppas att min chef fattar att jag behöver någon gång ibland!!

<----- Mike & jag
Fick med deklaration, men förstår inte riktigt hur jag skall göra, skall ringa till skatteverket så får dom förklara..men det slutar nog bra.. med en go resa och en ny dator, kanske till och med lite nya kläder!!!
Som allt ser ut nu, åker jag tillbaka nästa år och gör min sista säsong? kan egentligen inte säga så, för att jag ändrar alltid mig!! måste ifrån ingenting tillägga att jag har träffat Erics föräldrar.. vi va nere på PW och åt tre rätters och drack gott vin till både för och varm.. kände mig bortskämd.. men jag vet att det betyde mycket för eric att jag följde med.. elle? helt goa päron.. så jäkla jordnära och bra kontakt med alla.. det är inte alla som har det.. men min pappa.. han e bäst!! ele hur?
Frida och Linnea---->
tänkte lägga upp lite bilder, men hittar ingen.. men lägger upp ngra på mig och mina favvisar här på bloggen... älskar er alla..!!!!! längtar tills nästa vecka då det är maskerad i Gislaved!!!

Jag och sandra :)