21 juli 2009

Swebus


Ja, igentligen förstår jag inte rikigt hur jag lyckas!! nu har jag verkligen tappat bort min jacka.. på Swebus.. men dom har inte fått in den, skoj! nu måste ja köpa en ny kappa..hm.. att jag skall vara så himla klantig! Nu sitter jag på bussen hem till Göteborg, nu börjar de bli regn ser det ut som i kära JNKP. Nu är det ju endast 1.5 vecka kvar, skall bli så jävla gött!!
Plats på listan den 1 aug:
Jennie & Ingmar
Jessica Collin & Mattias Petersson
Andreas Björkman
Erik Petersson
Fanny Rydh
Viktor Axstål & Mats Axstål
Malin Lundin på ett kort ;) mo ha ha ha...

Så det blir la picknick på golvet? =) haha.. de kommer bli så mysigt, men de känns ändå som de bara kommer bli jag och jessica och mattias, jessicas lillebror! han e en riktig partykille? ;)

Förhoppningsvis är det regn idag så jag kan dega i soffan och städa lite samt packa ner en del, men det ser så ut.. har tänkt en del i helgen med och vill tacka Malin och Jessica för att ni har hjälpt mig!! vad skulle jag göra utan er ? hade ju knappt kunnat leva, ha ha.. okej det hade jag kanske lite halvt ;)men kan dock inte sluta tänka på... chips och dipp säger min mage, hm.. får ringa min syster snart och tvinga henne att hämta mig. orkar inte ta vagnen!!! ursäkta mitt ordval men jag "hatar" göteborg, oturs-staden och depritionsstaden!!! gaah..

Nu skall ja se lite gamla avsnitt av beverlyhills..tja!