9 oktober 2009

Johan


Johan Liljeqvist,
Min store bror jag aldrig fick!!


Idag har tankarna gått runt dig.. det är fortfarande svårt att förstår att du är borta!!
Jag kommer aldrig släppa sista gången jag träffa dig, Louise skulle hämta sin cider som du hade köpt, jag körde bilen hem till dig, de första du sa va "asså du har fått körkortet din lilla skit unge :D" detta var innan jag flyttade till irland..

Jag kommer ALDRIG glömma när min stora syster Jennie ringer till mig.
Jag satt hemma hos Chris och hade just lagat mat då hon ringde och sa "Johan ligger på sjukhus".. jag sätter mig ner och känner att tårarna rinner ner, jennie berättar då att han ligger i koma.. dagarna efter samtalet gick sakta och hemskt fram, efter 6 dagar ringer Louise och berättade att han avled för 10 min sedan, jag står utanför mitt hotell(The CastleCourt hotel) på irland.. min ungerska kompis står och kollar på mig och förstår inte ett ord vad jag säger på svenska, men han ser att jag börjar står gråta och kan verkligen inte stå kvar på bena, utan jag bara fall ihop.. Det första jag gjorde var att boka biljett hem till Göteborg, för familjen.

Johan du finns i mina tankar dagligen, som mamma! Du va så snäll mot mig när Johan olsson var dum(ni som känner mig, vet vad), du fanns där och stötta mig.. ville slå ner de fan skapet, men du satt tillsammans med mig och louise. världens bästa johan.

Eller när du "rädda" oss när vi va små och gick på grund.. Hjälten Johan!!

Du fattas oss..
Du fanns för mig och min familj när Mamma gick bort, när skall jag få finnas till dig? vet du vad johan? det har jag faktiskt svaret på!! Jag kan finnas här för sig genom att minnas dig och få veta vad so egentligen har hänt!!

jag är glad att jag fick lära känna dig och jag hoppas Mamma tar hand om dig..
Mamma Anna tar hand om oss, det är så mammor gör! Mamma ser till att du inte gör ngt dumt nu, för nu har du gjort ngt dumt, du lämna våran värld.. MAMMA! ta hand om johan.. Vi ses snart igen. jag älskar er båda två..