7 september 2009

Baby, your time is runing out!

Sitter här och funderar på allt mellan himmel och jord. Men mesta dels så ligger tankarna på dig..
Peter, tack tack... du är helt klart bäst! Du ger mig verkligen orden jag behöver höra .. Men jag hade ändå velat att han visste det själv..

Nu har jag flyttat hem till pappa igen, pappa är ju som sagt lite handikappad.. Så han måste ha hjälp med ungefär allt. Men det känns la lite skönt att vara hemma lite, men på någon konstigt sätt så blir jag alltid ledsen när jag är hemma.. jag vet inte, allt kanske släpper? eller att jag slappnar av? Jag vet inte vad det är, men jag kan ungefär sitta här och lyssna på musik och ifrån ingenting så kan jag bryta ihop och gråta.. det är en hemsk sak. The Funeral, what kind of ......

Idag träffade jag Matilda, min granne och min äldsta vän! Pratade lite om uni o högskola, förhoppningsvis skall vi göra provet tillsammans i höst! Sedan skall jag söka in till våren, Förskola eller lärare för klass 1-6? hm.. fritidspedagog ? kanske.. Något som är bättre än det andra..
2.5 månad kvar tills snön finns runt mig. och kanske finns det hopp om att allt skall bli bra.. with u or without u... Men nu orkar jag inte lägga ner energi, jag har sagt det för många gånger nu, men nu orkar jag verkligen inte vara helt underbar och lägga så sjukt mycket energi på något som inte ger energi tillbaka.. Så just nu längtar jag bara till helgen då det är jobb och fest, utgång och min Jessica fyller 20! & Charles och Lisa kommer också, måste byta spår nu och tänka på allt som man skall lägga energi på. För annars blir jag bara besviken, ledsen och mår dåligt.. men framför allt ger mig själv falska förhoppningar, men det skadar ju bara den som tro dom.. eller ? Imorgon skall jag faktiskt inte göra ett skit! jag skall ligga i min säng och kolla på serier? eller film. eller ngt.. kanske skall ladda ner ngn bra film, som jag inte tänker på DIG!! men skall ju även städa, tvätta och handla. ...

satt och pratade med peter just.. om allt.. som rör sig.. ungefär..
Men det känns som att det är ngt skumt i luften för allt som jag inte vill, kommer till mig.. och det jag vill skall komma kommer inte! blir frustrerad.. och arg!! Nu skall jag faktiskt göra såhär att jag skall gå ner och ta ngt att dricka.. ett glas vin kanske? i min ensamhet och tycka synd om mig när jag borde tycka synd om det svälltande barnen i afrika..

22.22 sluta