17 september 2009

Emma, du är en tjej som killar hade dödat för att få vara med, ta hand om och umgås med. Om inte ***** fattar det så är det hans förlust.. /pete
sitter och tänker på allt egentligen, vad jag skall bli.. har iallafall anmält mig till två kurser nu i vår så vi får se om jag läser dom.. Men lärare är ju en sak som jag alltid har velat bli, men är det bra att vara lärare? hmm.. sen sitter jag och funderar på om jag vill läsa i GBG eller inte.. eller om jag äns vill bo kvar i Göteborg.. Pluggar jag i göteborg så slipper jag att ta lån och kan jobba på ngra av mina gamla jobb, vilket skulle vara bra?

Sitter även och tänker på dig, vet inte riktigt .. pratade lite med Peter om det igår och han kanske har rätt.. men det löser ju sig alltid som en vis person säger.. nu har det gått 3 veckor sedan jag träffa dig, men saknaden blir ju bara jobbigare och längre.. men speciellt större! Så om jag kanske får mina pengar imorgon eller idag, så tänker jag nog kanske åka dit nästa vecka? men jag vet vad alla ni andra tycker..

Imorgon skall jag ringa till vårdcentralen igen, kl 7! panik, saken är den att jag fortfarande har urinvägsinfektion. kanske borde ringa dit nu och kanske boka tid? men varje gång jag har ringt så är det, ring imorgon! gah! men det LÖSER SIG, den dagen jag är steril kan man ju alltid stämma dom :) haha..

Ne nu skall jag nog göra mig i ordning.. HEJDÅ!