3 juni 2009

2 månader

lite mindre än 2 månader kvar nu! det känns bra. =) tittade igenom lite gamla bilder igår, gud va vi har haft det på gymnasiumet, blev lite påminnd när jag tittade på när louise tog studenten igår.. best time of my life was in cullinary school ;) mohaha.. här skall jag ge dig som läser lite titt-bilder..
Finns det något bättre HR-G? nej mina vänner de finns det icke! idag har jag vart hemma hos farfar och hämtat lite grejer som jag ville ha, bland annat mina kamerer och ngra tavlor samt lite bestik! Super bra att ha! Man måste ju ha lite fin bestik, eller hur. Vart även på ikea idag med Mr.Sjögren och köpte två mattor som ser ut som fiskar.. hehe väldigt söta. snackade även med min underbara chef micke, så kommer tillbax på armlängd och kontrabas i Juli månad och kanske även nästa onsdag. så nu ere bara att springa och handla godis mina vänner!! På söndag kommer Linnet hem med, så de skall bli skoj o träffa henne igen och förhoppningsvis alla på en liten grillkväll eller liknade.
Igår tog louise studenten, hon va allt braa gla på sin stora dag! men vem är inte de? de är ju världs kul att ta studenten.. champagne frukost med klassen och äta lunch tillsammans med alla sina nära klasskompisar o springa ut och allt handlar om en själv!! och får ju inte glömma flaket är ju det roligaste på hela studenten!! =) gud så kul.. Nu äre bara två år kvar till Sabine och Camilla tar studenten..
Har börjat packa ner lite glas o sånt inför våran flytt, känns skönt att komma bort ifrån denna hemska stad och detta huset, kan typ inte andas här efter allt som har hänt, men om ngn som förstår de så är det väl kanske.. hm.. min nalle? nu funderar jag på om man skall åka ner till jobbet och kanske.. nej vi skall inte hyra en film.. men kanske kan promenera till min syster och hämta min kamera.. få lite luft och tänka igenom allt.. hejdå!
EAX