21 november 2010

tillägnad till Sara Westlund



hihi

gbg -tbg

Sitter nu på bussen ner till Trelle igen.. vart hemma denna helgen som ni kanske har sett och märkt! har packat en hel del.. så nu finns det inte så mycket kvar, eller?
Iaf har faktiskt bara vart hemma o tat det lugnt med andra ord.. nu skall jag hem och kolla film med min favvis till älskling.. skall fira söndag som alla andra söndagar.. =)

sitter och lyssnar på idol låtarna ifrån i fredags. och jag måste säga at Jay vann denna gången med.. och det va med låten "like a prayer" och om jag får säga vad jag tyckte så va han ta mig fan mycket bättre än madonna, men det kanske beror på att han har denna hesa och rockiga röst? va tycker ni? lyssna o berätta era tankar :



Men även fast Jay är en favorit så kan han inte vinna platsen i hjärtat EFTER eric.. för däär, där kommer OLLE! han har också denna hesa och söta/gulliga röst!! och så pratar han sådär sött... miG! och fuskaS .. men lyssna och hör!! denna kvällen vann ta mig fan han mitt söta lilla hjärta.. :

men nog prat om IDOL!! Om 2 veckor drar lasset ner till trelleborg.. allt som finns i mitt rum som är mitt.. =) och då är det målat och klart! fy fan va jag längtar, jag och min älskling!! =) the big step !! hihi.. sen åker han d3en 3dje advent.. vilket jag inte gillar! tänkte ha en liten advents middag för han o mig, men de kanske jag kan glömma? jaja.. idag åker jelbo och sara upp till mitt vinterland.. lite avundsjuk faktiskt.. dock är det den månad och 2 dagar kvar tills jag sitter där! och jag längtar! Snowboard, JUL, NYÅR!! wei.. ne nu skall jah göra något vettigt.. kanske läsa? eller så gör jag de imon? skjuter ju fan upp allt.. måste bli bättring emma lillla.......