16 augusti 2011

Kanske

insett

jag har insett massa under två dagar.. men kan ha det jätte bra men ändå inte...

insett att jag har problem... insett att jag är världens sämsta flickvän som har skådats på denna gjord.. at jag är ego o att allt skall bara handla om mig.. hur jävla dum i huvudet får amn bli?

ord kan inte tala!

Precis som bloggen heter.. allt i hela denna världen är helt upp o ner..
Ibland önskar jag att Mamma fanns, då hade aldrig detta hänt!! Och jag hade inte velat försvinna så mycket som jag vill nu.. vill bara till mamma.. jag är inte rädd för att dö!! Dör jag så kommer jag till mamma, det kommer iaf stå ngn att ta emot mig!!

Mår helt makalöst dåligt över allt.. vet inte riktigt om jag vill flytta hem eller om jag vill flytta till ngn random stad där ingen känner mig.. det gör ont i mitt hjärta när jag inte kan vakna på morgonen och berätta för personen bredvid mig hur mycket jag älskar den, hur mycket den betyder för mig.. vad jag skulle kunna göra allt för denna personen!! har flyttat över land och rike!!!

jag orkar snart inte leva mer.. har skrivit ner allt som jag har tänkt på dessa dagarna!! och jag kan säga att jag är världens elakaste människa.. hatar ärligt talat mig själv.. att jag inte kan tänka innan jag börjar på ngt.. va fan e mitt problem!

att börja gå till en psykolog kanske vore ngt, men varför? mitt liv är redan förstört ändå..

Jag saknar dig, jag saknar dig

Det gör ont i mig.. Och jag vet varken om jag är glad eller ledsen.. Det är en salig blandning.. Funderar på att åka ner till mamma.. Inte för att hon kommer upp ur graven och säger till mig på alla d där visen hon kan men kanske mår jag bättre.. Sedan borde jag kanske ringa till vårdcentralen.. Men d orkar jag inte.. :( jag vill bara vara med dig, då blir det bra?