25 september 2009

hejhej!
Idag mår ja mindre bra, men förhoppningsvis kommer det bli bra! Skall in till stan om 3 timmar och träffa Patrik ifrån mitt jobb, som ja även tog min barkurs med! Kommer bli roligt. skall även äta middag på Jensens och ta en öl innan jobbet, lite förtjänar man när man jobbar så länge!!
Imorgon skall jag även åka o simma tillsammans med min syster Jennie och Ingemar, kommer bli roligt! måste få igång träningen här va! dock har jag på något sätt gått ner 2 kg! Jag vet vart jag vil bo när jag blir större.. eller jaa.. mer vuxen.. jag tror jag helt seriöst kommer påsätta mig på en ö!! mysigt och traditionellt. åka båt varje dag. Ja, en ö skall jag bosätta mig på! iaf nära havet. sitter nämligen och kollar på en film om gamla göteborg..herregud va saker och ting har förändrats. I frölunda fanns de åkrar som sträckte sig långt. men nu är borta nu! ne nu skall jag sminka mig och göra mig fin för stan o sedan jobbet! skall köpa en tröja att ha på mig, eller jag och patrik skall det iaf!! hihi... har inte bestämt mig om jag skall till Oslo,Sthlm eller Malmö nästa vecka.. jag vill göra ngt!!! hmm..

Men vill helst till dig..
Jaha, nu äre läggdax och jag sitter här? har inget virusprogram och skall egentligen inte äns sitta här.. men skall kolla upp vad ett månadskort på Åby kostar.. skall nämligen börja simma igen! få bort all stress och sånt.. Så imorgon tänkte jag åka till simhallen och simma lite bland fiskarna, sedan till solariet och tills sist ungdomsmottagningen.. Jag behöver lite färg på kroppen. sedan skall jag jobba, tror dock inte det kommer vara så mycket även fast det är löning.. det skall nämligen vara Queernight på Parklane. Kan stå tillsammans med Patrik och bara försöka vara glad och mig själv, som alla känner mig som. Emma den positiva och glad, spralliga tjejen! Jag skall återkomma till henne.. det skall jag! det är jag! jag vill inte vara Emma den deprimerade tjejen som är olycklig. Ni som känner mig, vet exakt vad jag pratar om, och ni som inte vet det.. Ngra av er har sett mig.. det riktiga jag.. exp. Idre.. there is no place like home.. Irland och me dig..

Där kan jag koppla bort allt!. men ja.. jag vet inte vad jag skall säga snart.. orden tar slut.. men jag vill inte att det skall vara så .. mellan allt.. jag klarar verkligen inte av att lyssna på The funeral, Kings of leon längre... =(


jag trodde verkligen att jag skulle klara detta, jag tror ärligt talat att jag inte gör det!
Jag får en sån där panik/nervös känsla.. snart bryter jag ihop! Jag funderar helt och hållet på att åka och simmar imorgon, och försöka simma bort dig.. Jag vet inte om det skulle funka heller, men jag kan inte hjälpa vad jag känner för dig heller! jag ger dig alla känslor som finns och självklart vill jag har tillbaka lite.. Men det känns ju inte helt att man blir uppskattad.. vill du ha ett liv som du hade för 7 månader sedan så säg det! För jag orkar inte gå runt och oroa mig, jag vet att du har sagt att jag kan lita på dig.. men kan du lita på dig själv? Jag vet att jag kan lita på mig själv, men jag vill inte vara den som är den dumma i det hela heller.. om ni förstår vad jag menar vänner? gud jag måste verkligen sluta att skriva om detta, jag blir så trött på det hela.. och väldigt ledsen..

Jag vet att du inte är värd mina tårar just nu, men jag kan inte hjälpa det! Du må göra mig väldigt lycklig.. men du gör mig olycklig med! Jag vill bara kunna vara lycklig med dig! ingen annan, har du inte fattat det?

Jag saknar dig. Jag behöver dig!