2 november 2009

DU e värld ngn som behandlar dig som en prinsessa, VARJE dag!!
du e en sån sjukt fin och fantastiskt och speciell tjej, Snäll, typ alltid glad! och du förtjänar inte att må såhär! / Oskar Olsen
Hej på dig dô!!
Nu sitter jag här hemma i soffan och kollar på tv, snart början den nya serien "Ullared" hihi.. Idag har jag och jessica besiktat min bil efter att ha missat den första tiden :) Den gick igenom.. AS GÖTT! Så snart blire vinterdäck på bilen..
Nu skall jag berätta lite ifrån i helgen då, i fredags hade jag verkligen inget att göra, asså verkligen ingenting!! Jag och Zocky stod och lite snacks och tjöta hela kvällen! Kändes lite gött i plånboken, sedan i lördags så vare sjukt mycket att göra, helt sinnessjukt mycket!! Har nog verkligen aldrig fått så jobbiga kunder som i lördags, shet, men Sandra och jag fixade allt det!! vi va helt klart bäst!

Igår pratade Charles & Jessica om Idre, hur saker och ting skall sparas på.. typ pengar!
först och främst skall jag laga mer mat hemma :) sedan vill jag ju gärna ha med mig en DVD upp, så jag kanske får önska mig det i födelsedags present. en billig skit!! sedan skall jag ta med mig saker jag kommer ha nytta av, som förra året hade både ja o jessica massa skit, men det va alltid roligt när man hittade de.. skall packa lite senare så att det inte blir så mycket då den dagen jag åker blir ett helvete.. Så det kommer bli riktigt bra iår!!

Imorgon skall jag jobba på skolan igen, skall ta hand om års tre på mellanstadiet. så det kommer bli roligt, sedan är jag på fritids :) alla älskar fröken emma! jag är grym. Ne vet ni vad, nu skall jag faktiskt göra något åt detta o typ kanske.. hmm.. Äta ngt gott.. hihi. eller ta en öl? imon skall lämna in min bil igen ... hihi KUL!! Och sedan skall jag till min mamma imon... men nuuuuuu skall ja gå!! hejhej


PS! idag åkte malin till NY .. hon stannar där ett år :( kommer sakna de lilla puckot..<3


Bilden till höger är på mig och malin 2006-05-07 The day before...