18 augusti 2011

had it all!!


har just kommit hem ifrån jobbet.. Lagerhuset på järntorget.. nyöppnat och det går riktigt bra!!
trivs bra, men inte lika bra som jag gjorde på Värds/farfars... med mina underbara kollegor!!

saknar alla så sjukt mycket och jag önskar att vi alla jobbade tillsammans här i stan..
Vi hade verkligen världens bästa team, hade vi inte det ? jag och cajsa bara rocka hela restaurangen.. Marita ringde häromdagen och undrade om man skulle upp igen, men frågan är ju vad som händer med allt? Om eric skall upp ? Självklart åker jag upp om han skall upp.. allt för min älskling.. tråkigt bara att man har vart där längst ist.. haha..

ringde en psykolog igår, eftersom min syster ville det.. kanske va ett smart drag av henne..
tyvärr hade hon bara öppet mellan 8-9 på morgonen igår och jag ringde kl 11!! anledningen till varför jag vill prata med någon är för att jag vet knappt vem "jag" är längre.. sättet och det handlingar som jag har gjort de senaste 3 månaderna har inte alls vart likt mig..
tror jag har vart påväg att gå in i väggen flera gånger.. panikslagen, hjärtklappningar, oro, deprimerad.. sedan allt med morfars och mays arv.. det tar lite på en.. att en hel släkt skall bryta upp för lite pengar., sjukt omoget!! att bara prata med någon tror jag hade vart bra för mig. en på mitt nya jobb hörde hur jag hade mått de senaste månaderna och han tyckte verkligen att det va starkt av mig att äns ringa och försöka boka tid, och att han gärna går med.. verkligen jätte snäll kille, har gått samma skola som mig :) och har lite gemensamma vänner.. sjukt roligt..

Härligt ibland att börja på ett nytt jobb, men nu har det vart otroligt jobbigt.. eftersom allt inte är så bra.. men det betyder verkligen mycket när okända människor ser att något inte riktigt är som det skall, speciellt idag när jag nästan bröt ihop.. tack!! och speciellt tack till en tjej på mitt nya jobb tara.. ängeln själv!!! kommer komma bra överens med henne och kommer ha riktigt roligt!! hon är 23.. så det är roligt!!

jag vill bara säga att jag har världens bästa pojkvän som jag älskar över allt annat i denna världen!! jag förstår att han inte orkar med mig, men har vart så rädd i sommar.. kanske för att jag flyttade till en stad där jag inte kände ngn och blev rädd för att bli lämnad kvar? jag vet inte.. men Eric, jag skall bättra mig, jag skall sluta fly ifrån allt..! Make me stronger.. u r my everything!!jag älskar dig! 20 januari 2010


Mamma.. Snälla