22 oktober 2009

Hagenskolan

Idag har jag vart tillbaka på min gamla skola Hagenskolan, som jag tillbringade 6 år. Det var riktigt kul att träffa alla mina gamla lärare, fast sjukt pinsamt att dom kommer ihåg mig och berätta alla dumma hyss jag gjorde!
Men nu skall jag berätta, under min sista termin på Hagenskolan då jag gick i 6F så ritade jag ett hjärta och skrev 6f i. Tro det eller ej, men det satt kvar!! blev helt chockad. men det va roligt!! Fanns så mycket kvar på skolan som jag ändå trodde att dom skulle ta bort, som tex stora tavlan i bamban.. Sheet den har suttit där typ 50 år.. eller längre?

Nu har jag iallafall bestämt mig att jag flyttar ifrån Göteborg igen efter Idre, denna gången blir det nog sthlm? eller kanske Köpenhamn? hm.. vi får se lite vad Jesper vill.. Men nu har jag bestämt mig eftersom mina ja, vänner är som dom är.. Tack Pete u r a true friend,, hihi..

Satt tidigare hemma hos jennie och ingemar och spelade Buzz, sjukt kul . även fast jag förlora alla gånger typ!! Imon blire jobb och idol, kanske en eller annan bärs men ta det lugnt det skall ja göra! NÅGON skall ju skriva högskoleprovet på lördag morgon.. Ne nu får jag allt ta och lägga mig i sängen, kanske borde sätta på en film och göra en macka så jag kan somna, på söndag ere STHLM.. soo be ready.. tänkte tutta eld på stan, haha.. nää..

hejdå