8 juli 2009


Lyssnar på Peter Gabriel, han har en sån himla sköön röst! Sen blir man lite gladare av låtarna.. Gårdagen vart jobbigare än vad jag trodde, men idag gick nog allt som pappa inte kunde släppa ut igår , föll ner på mig ist så jag blev rätt ledsen och fäll ngn tår och skrek på han! Ja ni vet hur jag blir, gråter ju ofta när jag blir arg. Sedan igår blev jag lite besviken på ett par st, hade räknat med att ngn av dom skulle höra av sig, men icke! så nu vet man vart man står i deras ögon! Såå kände att det skall bli rikigt skönt att flytta tillsammans med Malin till Jnkp, då kommer jag ju även nämre min älskling Jessica! Vill tacka henne för en helt underbar helg, och tack för att hon e min bästa vän! förhoppningsvis kommer hon hit på lördag, hoppas , hoppas..
skall snart till Jesper och se på film och mysa tillsammans med Vanessa och Ragge.. vem vet marcus kanske kommer och tittar förbi, träffade han tidigare idag ute på Hingsholmen, har dock inte träffat han på ca 3 år..men men, roligt att se han iaf! Vi snackade om gamla minnen ifrån våran gamla klass 9A! herrejävlar Detta är ifrån Balen i 9an.. det måste verkligen ha vart en av dem roligaste kvällarna i mitt liv.. förhoppningsvis blir det fler!
Skall nog kanske packa lite och städa o sedan bege mig ner till Filmtajm och prata med Mangebange, Mange har jag nämligen känt i .. hmm.. 7-8 år.. =) så han är en nära vän till mig, en av mina bästa killkompisar här hemma.. dock hinner vi aldrig ses eller snacka längre, eftersom vi går om varandra så mkt på jobbet.

BTW, idag har jag även köpt tallrikar,glas och muggar till mig och malin, vi kommer ha de så sjukt snyggt hemma hos oss!!
Nyckelvägen 16, JÖNKÖPING!!

HEJDÅ