4 augusti 2009

An Angel


Nu sitter jag här i min provisoriska soffa och har just ätit middag tillsammans med Jessica som kom förbi :), de gjorde Lill-Emma gla
Nu är det i allafall sagt att den 22 Augusti skall jag och Malin jobba på ett bröllop, det blir lite servering och hälla upp vin, men mesta dels skulle jag stå i baren. enligt Sanja (min kusins nära vän) eftersom jag är utbildad, vilket ingen av de andra tjejerna är som kommer att jobba med oss! Så de var en lättnad för henne.

har börjat på 121.nu, sjukt trevliga kollegor! Men ingen kan ju faktiskt slå HOTCATS! världens bästa om jag får säga det själv? men saknar er grymt mycket!! Vi får la se om det blir en säsong till ? he he men jag skulle egentligen inte säga att jag åker upp, jag vill ju faktiskt ha ett fast jobb, måndag-fredag 8-17 ungefär! och det har jag ju nu. MEN Snowboard och afterski slår INGET!

Nu är det ju faktiskt bara 4 dagar kvar tills jag drar mig uppåt, mitt älskade Dalarna. Men jag skall ju endast vara där i 6 timmar typ, hjälpa Malin och packa och sånt! och nu när jag väl nämner Malin så måste jag tillägga att hon fyller år idag :) Min Pärla! skall baka en kaka till henne när hon kommer ner och när jag väl har pengar , ha ha!

Kl har just passerat 8 och jag skall läsa lite i min bok ".... badade aldrig i genererats sjö" ganska bra faktiskt, sen har jag ett par andra böcker som skall läsas. Även mina papper ifrån jobbet med lite argument som Lisa och jag skall köra lite på varandra imorgon. Lisa är en tjej som också är ny på mitt jobb, världens trevligaste tjej, verkligen glad att hon började samtidigt som mig. En tjej jag hoppas jag kommer bli bra vän med och kunna umgås med utöver jobbet på fritiden då!
Men nu får jag duscha, känns att det behövs ungefär! ha ha! Hare gött!


http://www.youtube.com/watch?v=Dn51LxzSHf0