23 april 2010

Mina nya kläder :)

this is my life!!



Sitter i min säng nu och väntar på att eric skall sluta jobba o ringa mig så att jag kan somna.. förhoppningsvis är snart..


kollade precis på en film som heter "allt för din syster" sjukt bra film, jag vet inte om ni har sett "dagboken" eller som den egentligen heter "the nootbook" det är iaf samma "författare" eller vad man säger.. men jag kan säga så hä Viktor Tideman och Eric Licke , där har ni eran tjejfilm ni har velat ha hela vintern, för den kommer ni verkligen gråta till, den är så... a jag vet faktiskt inte vad, men man blir så himla rörd!!!
Nu luktar mitt rum eric :) saknar min lilla gose men på måndag kommer Eric troligen hit, jag hoppas.. men annars åker jag ner till min älskling.. vi har faktiskt inte vart ifrån varandra så här länge någon gång.. lite jobbigt. men kanske är det bra så att vi vänjer oss på något sätt.. jag menar i sommar kommer vi inte ses så himla mycket. I sept när vi slutar jobba så e de du och jag igen.. eller hur älskling?!
Som några av er vet så har många av oss som bodde i Idre i år pratat om att åka till jamaica, men desto närmre vi kommer desto mer känns det som att det inte kommer bli av... kanske inte.. men vart skall man åka då? Fiji? Nya zeeland? Magaluf och hälsa på mike? Shoppa kläder =) ? Ja vem vet vad det kommer sluta.. men fortsätter ni att följa så märker ni det!!!
Nu får han ringa innan jag drar han i skägget :D ne jag skojja baaaaa....


Imorgon skall jag börja dagen med en powerwalk.. Yes u heard right!!! nu skall "öl"magen bort.. haha o lite annat fett o gott..

BTW! bjuder till med en gammal bild på mig och Johan Sjöstrand för 3 år sedan, tiden går fort...

sov gott allihopa!!