23 juni 2010

Jesper är hemma :-)


hejhej!! har inte riktigt haft tid till att skriva har pluggat en del viner, inte för att många fastnar sådär!! men jag försöker.. skall läsa lite imorgon påväg ner till MALMÖ/TRELLEBORG! yes jag skall ner till min älskade pojkvän..
Men åter till idag! skulle slingrat håret imorse, men försova mig,, lyckat emma! men fick ist åka till frölunda torg för att köpa naglack! vilket blev ett bra köp, nu blir jag snygg inför ikväll!! De är nämligen så att vi skall ut på AVENYN ;) och gå på MIN favvo nattklubb, Nivå! det är nämligen dom som har gjort och sjunger låter "we dont speak americano" skall spela och självklart måste man finnas på plats med JESPER,SANDRA, LENA och kanske tillochmed min pärla Zaza =) det kommer bli underbart.. skickar in bilder till er senare om min outfit!! ni kommer bli paffa ;)
Imorgon blir det även begravning för min morfar som gick bort på morsdag, så det va kanske inte den roligaste dagen.. men nu får han va med Mamma, hans fru (min mormor) och min moster hälsa dom morfar!
På söndag är d slut på alkohol o socker !