15 november 2009

Sista dagen på länge med lilla amanda...


Ja, de är precis som det låter.. Idag har moster Emma tat hand om lilla Amanda, gick på bio och såg spöket laban och tog en liten promenad i stan :) Sedan åkte vi hem och kollade lite på Emil i Lönneberga..

Sedan åkte alla till familjen Liljeqvist för en söndags middag, nu innan jag åker IGEN! Mös och åt o hade jätte trevligt..

Igår firade vi min pärla Zaza som fyllde 20, grattis ännu en gång.. Vi var först hemma hos nadja och åt middag med en jäkla massa tjejer, kul att man träffa dom, vissa av dom har jag verkligen inte träffat sedan högstadiet kanske? sedan drog vi in till stan och gick på fjortis klubben BLVD, inte vart där på 2 år typ.. inte förändrats ett dugg!! men vi va ett glatt goa tjejer som va där, såg även han i andra avenyn, och bara för det så kommer jag inte ihåg hans namn! men skit samma!!!

Ne jag får fortsätta packa, det är så tråkigt.. och på tisdag börjar väl ja packa lite, så det får mer plats i min bil =) hihi... Btw, ni vet att man kan kommentera även fast man inte har något konto? "anonym" men skriv ändå vem det är ifrån så blir jag glader :)

Krampuss på er