26 augusti 2009

6600


Sitter hemma i lägenheten tillsammans med Jessica som kom hit tidigare idag! Bara för att hålla mig sällskap, vill inte riktigt själv! Förmiddagen på jobbet började riktigt bra! Min bästa dag hittills, sålde 3 st ordar, så fanns bland top fem till lunch, enda tjej på tavlan! :) vart lite stolt där! Men hade även sjukt kul på jobbet idag, Jonas och jag satt och dog av skratt när han trodde ett kort på mig va min mamma, vilket jag skulle visa Erika medan hon pratade i telefon, men det slutade med att alla grinade av skratt så Erika fick lägga på luren mitt i örat på en kund! ha ha.

Har vart nere på Centrum idag, fick ett mail av Jocke som han heter. Han frågade om jag kunde komma ner till cluben och "presentera" mig, så jag tog min cykel ner och kikade på stället :) förhoppningsvis blir det ett heltids jobb. Men va på Harrys/Slivers igår med och pratade med chefen där, så provjobb på båda ställena! så det känns bra. Men på fredag åker jag till GBG för att jobba på Gretas tillsammans med Patrik :) yäy.

Desto mer tankarna går desto mer vill man, men kanske ändå inte.. Speciellt när man inte vet vad som händer i framtiden.. Fick veta innan idag att Marcus Nilsson skall också till Idre i vinter. Men jag vet ju som sagt inte själv, pratat lite med Stefan och många andra om det! Och svaret kommer på måndag, men åker jag tillbaka så säger jag troligen upp lgh. men jag vet som sagt inget än! Men snart orkar jag inte med så mycket mera, vet inte vad man skall ta vägen riktigt, om man skall resa runt? diskuterade lite med Jessica, men jag vet ju själv att jag gillar att träffa nytt folk och umgås och speciellt testa på nya grejer! Men vi ser vad som händer!..



Jag tänker på dig