16 september 2009

Hej hopp! Idag har jag anmält mig till två kurser!! 1. distanskurs i Sundsvall för biologi A.. Sedan en fysik A i dalarna, passar ju ganska bra eftersom jag skall tillbaka till Dalarna. hihi, Igår hittade vi en kille som skall flytta in till Malin, eller aa i min gamla lägenhet. så det känns ganska bra! Kunde iaf sova om natten.. igår såg jag även 8 stjärnfall, jag är ju helt klart bäst på att se!

Men va även inne i stan med Zandra och Anders och snackade lite om gamla saker som vi gjorde på gymnasiet. ha ha! Fikade och tjötade helt enkelt. Men idag har jag ju faktiskt klippt gräset med, och tat hem 12 filmer till pappa :) så man kanske skall gå ner o kolla på nr 2!

Sitter här och tänker på dig, på något himla vänster så kan jag faktiskt inte tänka på något annat, eller joo det kan jag men på inte på ngn annan på det sättet heller! går inte änns att försöka för det ger inga framsteg iaf! men som peter säger.. jaa ni vet la redan vad han säger eller? ha ha.. vem vet inte du , vem vet inte jag! vi vet ingenting nu, vi vet inget idag! men men, vet inte riktigt vad jag skall skriva i denna ruta idag, skall snart gå ut med Nisse iallafall en sista runda för ikväll, kan dom inte bestämma mig om jag vill ha sällskap eller inte, men jag kanske går själv och lyssnar på musik, och drömmer mig bort!!

Som att drömma är ju en grej för mig. eller sova i huvudtaget.. Man kommer ju bort ifrån verkligheten.. Där slutar allt lyckligt, iaf i mina drömmar.. men ibland kan jag ju har lite mardrömmar.. men sist så vaknade jag bredvid dig och du slutade ju allt bra eller hur? men vi får la hoppas att kurserna inte kommer bli svåra och framför allt att jag kommer in ;)
Bjuder med en bra låt jag hörde när jag körde bil!

Klaaaaart veckans: Bon jovi - We werent born to follow