2 december 2009

Hej hej!! just nu sitter jag på mitt rum, eller jag kan ju egentligen inte kalla det mitt.. eftersom jag skall inte bo här, jag skall bo i byn i ett stort hus.. tillsammans med en som heter mattias, ngn viktor? o dessan o matilda? vet inte rikigt.. jag hade ju velat bo me Sofie,Linnea.... men julia kommer troligen bo med mig iaf! så det känns bra!!!!

Idag har vi åkt i backen i ca 2.5 timma. sedan åkte jag ner till byn och hämtade min telefon som ni kan se, så har jag tat lite kort!! fick igång mailen på telefonen så nu kan jag blogga på telefonen! gött! Sedan drog jag och charles faktiskt ut i längd spåren.. och va där ett tag!! och nu sitter jag här o är helt död! men vi skall ju bara så fort tvillingarna är klara nere på PW, BTW pw öppnar imon :) yäy.. hade ju gärna vart där, men alla räkningar kom idag! KUL!

imorgon kommer Emil tillbaka till idre, vilket gör mig glad.. så kommer troligen vara nere i byn och dricka bärs.. o samma blire ju på fredag för då kommer mackan!!! Fässt... idag skall jag ta en öl.. me like.. men jag kanske skall göra ngt att äta o packa mina badkläder vart nu dom är någonstans.. hmm... Sofie bor me mig! yäy.. iaf tills på tisdag.. vilket jag är jätte glad över.. men sen har jag ju bara 10 meter ifrån konsum hem.. vilket blir mkt BÄRS!!!

Det gör så ont i mig att jag inte kan prata me jessica något för jag inte har någon täckning.. men jag tänker på daj min älskling och jag längtar tills du kommer hit! det är ju inte långt kvar!!! wei..
Men det gör oxå ont i mig att jag inte kan glömma dig, eller sluta att tänka på dig... det är ju speciellt jobbigt nere i byn när man vet vad som har hänt.. eh de är jobbigt. men jag kommer komma sluta tänka så.. för du är inget för mig.. just nu skall jag koncentrera mig på träning, jobbet och ha kul i livet!! hade ju velat åka till sthlm o träffa dig.. men ... aa.. jag vet inte.. du vet iaf vad jag känner ... du är bäst!

Nee nu väntar min avokado med ishavsröra...

jag saknar jessica (L)