9 juni 2009


Idag har jag vart och gjort nya MR- bilder så vi får se hur mitt kärl ser ut nu, om det har förändrats en del eller inte.. va så himmla typsikt för dom hade flyttar magnethuset in på shalgrenska nu och gissa till vilken uppgång?! Jo samma trappuppgång som avdelning 96 CIVA! fattar ni att det va jobbigt? och sen skulle ja ha på mig ett nattlinne typ.. sist jag kände den doften .. ja ni vet säkert vad jag tänkte på då! Mådde iaf inte bra och ville gråta, men pappa fanns ju där! Men jag hade velat att en annan skulle vara där, en som ALLTID har följt med mig till sjukhuset innan.
Imorgon skall min syster operaras =( usch usch, jag får åka förbi med en nalle eller ngt.. göra henne glad även fast hon säger dumma grejer till mig.. vet att hon kommer må bajs imorgon, vilket vi alla gör när vi är på shalgrenska sjukhus! hatar verkligen de stället mest av alla på denna jorden. aldrig mått så dåligt som jag har mått där! ibland önskar jag att man kan vrida tillbaka tiden och börja om och sedan ändra på saker och ting!!! Jaja, jag får väl göra mig i ordning skall köra min syster til Ingo-bingo.. hihi.. haré..
EAX

ny MR imorgon, så får vi se vad dom visar denna gången!!

hittade en himlans massa gamla kort på mig som jag hade förträngt haha.. här skall ni få se hur jag såg ut en gång i tiden..
haha, ja som ni ser har jag inte förändratas så mkt.. mohha.. imorgon skall ja träna med! tummen upp we like emma.. gonatt