13 augusti 2011

jag vet inte vem jag är, vem jag kommer att bli.. eller något.. men jag vet att jag vill vara din och för evigt din!

u wonder where im without u

Deprimerad

Känner mig alltid helt.. Jg vet inte .. Har känt mig så här hela våren och sommaren.. Skall försöka ringa till en läkare på måndag o kolla hur allt är med mig.. Borde kanske gå till en terapigubbe som jag borde ha gjort för flera år sedan..

Har känt i flera dagar att allt vore bättre om jag inte fanns.. Det är kanske något hemskt att säga men just nu är det så jag känner.. Jag vill vara lycklig o allt men när det väl vänder o jag känner att jag börjar må bättre, så kommer allt tillbaka o jag vill bli påkörd av en buss..

Jag skall till mamma idag.. Lägga mig där o bara ligga där! Jag vill till mamma, jag vill krama mamma och säga att jag saknar henne i det gör så jävla ont(förlåt för mitt språk).. Finns inte ord! Varför lämna hon oss? Varför lämna hon mig och min familj?! Det är ditt fel mamma :( hade du inte lämnat oss/mig så hade allt vart bra, ingen i familjen hade mått så vi gör o sorgen vi bär på iaf jag får mig att vilja hoppa någonstans.. "tid läker alla sår" men nej mamma! Det gör det inte, jag har gått ifrån att vara den starkaste människan till att blivit den svagaste människan i världen.. Fan fan fan!!

Jag tänker inte ta ngra jävla lycko tabletter!! Nej! Ge tillbax min mamma ist!!