28 juli 2009

GBG - JNKP - LGKP - GBG

Imorgon skall jag på en arbetsintervju för ett företag som jag har sökt till, så vi får hoppas att det verkar bra! Alltid bra att ha lite jobb-möjligheter! Företaget ligger i Gräshagen, samma områden som jag skall flytta till! Sen tar jag mig en tripp och hälsar på Linus i Linköping, och sen tillbaka till GBG på torsdag och packa flyttbilen, sen på fredagen är det inflyttning. Sova själv på fredag, känns lite skeptiskt till det dock, men Jessica kanske kommer på kvällen om inte på lördag, vi tänkte kolla vad det finns för ute ställen som man kan besöka, så Fanny får hjälpa oss ;). Men men, jag tycker det känns väldigt skönt med flytten ifrån GBG, visst jag älskar staden, men samtidigt hatar jag den! Alla mina närmsta vänner har pojkvän/flickvän och har aldrig tid att ses, eller så går man om varandra när man jobbar.. och sen alla dessa minnen.. Jag är expert att fly ifrån problem, men just nu vill jag inte må dåligt längre. Så nu skall jag ta tag i mitt liv och börja om med nya minnen och glömma de gamla. Fast det som var bra skall jag ju definitivt inte glömma!! Det går ju änna inte, men de dåligt skall jag lägga på hyllan och ta itu med dom när jag känner att det är dax!

Idag har jag träffat Ted och hans tjej Carro, har inte träffat Ted på otroligt länge, vilket är synd! men hjälpe hans mor(Kicki) och bar in lite blommor till trädgården, hi hi. Kul att träffa familjen igen, det var så otroligt länge sedan, man känner sig verkligen omtyckt i den familjen..

Nu sitter jag och lyssnar på en låt som jag verkligen tänker på mig och Jessica Collin, yes you heard me love!! "Vakterna klagar på drinkar i taket, MEEEN vi gör det igen" Smedjevägen 6a, Idrebua. Grillning på bakgården och myste, bar upp gamla möbler ifrån tvättstugan. Skeet det kan nog vart en av de bästa kvällarna i mitt liv, eller rättare sagt. bästa tiden i mitt liv!
Nu skall jag kanske ta en macka eller något och packa det sista om jag hittar orken till det, det finns inte så mycket kvar efter dagen, vart så himla trött hela dagen. Va nere på filmtajm och hälsade på mr.sjögren förut när han jobbade, inte så kul där kanske, men hittade en film som jag jätte gärna ville se, "Marley & jag" verkligen en bra film, kanske en snyft film, men sjukt bra! MEN man skall tycka om hundar annars kan man ta någon annan film. Funderar på att åka imorgon och hyra några stycken, nu när jag kommer vara ensam i en hel vecka innan Malin kommer ner till JNKP. Men vi kommer få se så himla fint hemma hos oss tror jag!! Jag får ladda upp kort så fort vi har fått ordning på det, så alla kan se att våran lägenhet äger alla andras!! hehe, På måndag börjar nämligen det nya livet, då är det träningen som skall sättas igång igen och snart kommer hösten.. Då man kan promenera i flera timmar ute i löven, så himla mysigt! jag ser fram emot det för en gång skull, helt sjukt! Bilden är faktiskt tagen för ett år sedan, det är jag och Ted på Rhodos när vi sitter och tar en drink tillsammans med Madde och Sanna innan vi drog till Sands och grabbarna grus. Nu skall jag packa, kl slog precis 12 och nu är det endast 2 dagar kvar!! =) JIPPI!
Men måste även berätta att jag pratade med Jesper idag och han längtar hem, så nu ere bara att komma hem min bästa vän!! kom hem till sveeeeden. Hi hi

Idag är Emma glad!!

breakdown

Nu vart de en dag mindre och endast onsdag/torsdag och halva fredag kvar tills jag flyttar till JNKP, skall dit imorgon vart de tanken, skall på arbetsintervju..
Fick köpa ny telefon i fredags, eftersom jag tappade min andra i teet och , jaa ni får kalla mig blond! men jag lade in den i micron :O funderar på vad man skall hitta på idag?! packa lite och sen skall ja ner till Anna och Bengt senare idag dock på middag, tillsammans med pappa och Jennie.. ne nu får jag göra ngt med packning och mitt liv :)

Saknar dig