5 september 2009

Mamma 45år!

Idag fyller Mamma 45 år, känner mig som världens sämsta dotter! jag kom inte ihåg att de va hennes födelsedag, hur sämst får man vara? Pappa påminde mig tidigare idag och då fick jag en stor klump i magen och ville ungefär bara springa upp till min säng. Skall snart åka ner till Mamma har jag tänkt och sätta en tomte kanske, mamma älskar tomtar.

Jag kan verkligen inte stressa av mig i Göteborg, sitter uppe i varv hela tiden.. Idag skall jag jobba kl 22-04,30 ungefär. Sen bär det hem till min säng o sedan blir det sova, kl 14 imorgon åker jag tillbaka till Jönköping. Vet dock inte vilken bil jag skall ta, om jag skall ta min lillebrors eller så.. tänkte få med mig cyklarna hem.. skall bli lite skönt att komma hem till Göteborg, men ändå så vill jag inte flytta hem, vill någon annanstans..

Igår kväll var jag hemma hos Karsten tillsammans med Ante och Peter o tjöta och tog ngra öl och umgicks, sedan åkte jag och Peter ner till BK och åt lite :) Då kom vi ju iallafall fram till vart jag skall plugga någonstans! Uppsala? kan det vara en bra stad? haha. Skickade ett fint sms till L , men ett svar fick man ju icke .. så i guess i dont bring him the same happyness as he brings me.

Nu skall jag ta tag i mitt liv och typ.. hmm.. Åka till Mamma och sedan se film och göra mig iordning för jobb? kanske är en bra kombination..

Hejdå!