4 september 2009

Göteborg again

Då var jag tillbaka i Götet, tänkte att jag skulle åka ifrån Örebro till Göteborg med en gång, men skeeet i de för jag inte skulle jobba i helgen så körde mig till Jönköping, satt och kollade på en film och fick sedan ett telefon samtal att jag skulle jobba imorgon, men nu ringde Marsel ifrån jobbet och frågade om jag kunde komma ner! och jag är ju inte den som säger nej precis!! haha. Men nu sitter jag och väntar på att han skall ringa och säga om jag skall jobba eller ej! hmm.. klockan tickar.

Imorse när jag vakna så det första jag tänkte på va "nej, ring inte nu.. nej nej nej" Linus väcksignal blir bara mer och mer irriterande. För då vet jag att då äre dax att gå upp och åka hem.. alltså inget jag tycker om. Men har verkligen haft det bra, mår iaf bättre nu än vad jag gjorde för ngra dagar sedan, dock saknar jag alltid han mer efter att träffat honom. Det är bara så jobbigt när man inte vet när man får träffa han nästa gång, eftersom ingenting går ihop som en pyssel. Sen är allt annat utöver det mycket krångligt, blir ju aldrig rätt heller!! Jag åkte iallafall kl 1 på onsdags natt/morgonen till Örebro för att träffa han och jag skall säga dig, att jag blev så glad när jag såg han, han gör mig lika glad varje gång, hjärtat bara slår fortare när jag ser han eller när jag ringer till honom och hör hur signaler ringer... shit asså, det är riktigt skrämmande!! Men jag hoppas verkligen han förstod hur mycket jag bryr mig om han och oss framför allt!

Sitter fortfarande här coch väntar på att telefonen skall ringa, MARSEL!! fö faan! Imorgon skall jag ju iaf jobba, börjar kl 22-04.30 ungefär! härligt, Nu ringde han.. eller ja smsa! Det behövdes inte, sebbe hoppade in så jag får vänta tills imorgon. Idag tog jag ju iaf med mig ett antal lådor hem, flytten hem till Pappa sker nog i början av nästa vecka här nu!


Nu skall jag träffa Peter Sommer och typ ta en öl.. tjosan trosan..
Linus, ja saknar dig