30 november 2009

mkt snö


har just vart nere i byn och gjort en beställning och ätit en pizza med Emelie .. men jag säger då de, shet va halt det va! trodde jag skulle skita på mig typ.. my god.. är typ fortfarande rädd! shet. bussen log i diket o herre.. men men nu är det iaf klart!!
Nästa vecka flyttar vi in i huset! nere i byn, vi skall bo i en stor villa :D ME LIKE ALOT.. tydligen skall vi ha egna rum och sånt, det känns as gött! Nära grillen med sa pidde chefen :D as gött... men jag vill flytta ner nuuuuu..

Imon kommer Charles och Sofie.. me like, skall ringa dom så fort min telefon har blivit laddad! och så skall jag faktiskt städa lite för Sofie skall bo med mig :D härligt..

Börjar undra vart alla är någonstans.. hmm.. dom har rymt? =) Nu sitter jag o tar mig en bärs, vart så jääääkla rädd.. my god! Ne men jag vet faktiskt inte vad jag skall skriva.. har inte gjort ngt,, men jag skall berätta en grej.. DET SNÖAR SOM FAN! funderar ju lätt på att gå ut och ha snöbollskrig med mig själv? emelie,dennis,john, tvillingarna vart är ni??

Hejsvejs.. btw, min telefon kommer snart till mig då blire mer bilder och sånt :d