2 juni 2009

litar inte rikigt på någon!



Goddag yxskaft!


nu sitter jag här i min gamla studentklänning som jag har ÄNTLIGEN har hittat, idag tar nämligen min kära "syster" studenten grattis till dig mitt hjärta! samt rikard..


I söndags va jag i jönköping och kollade på en lägenhet, sjukt snygg, vilket överraskade mig att vi fick den , när jag säger VI menar jag mig och Malin Lundin som vi alla minns ifrån Idre =).




Tog mig även förbi linköping o hälsade på Linus en snabbis!




Idag är göteborg molnigt och jag hoppas verkligen det kommer vara såhär fram tills kl 1500 fö då slipper jag stå och svettas framför operan, inte kul att stå i en jävla folkmassa o trängas lixom!


Men som sagt har haft lite funderingar och har faktiskt äntligen kommit framtill att jag inte kan lita på ngn, speciellt inte på de jag verkligen vill lita på, kanske ere för att jag är sån människa som tror att folk säger allt o inget , men nej! så ere inte folk håller heldre trutten och vägrar säga sanningen eller om allt igentligen! vilket jag är sjukt trött på, men även glädjer det mig för om 2 månader flyttar jag här ifrån och kan ÄNTLIGEN börja om på 0 tillsammans med malin på Nyckelvägen 16 i Jönköping den 1 Aug flyttar jag dit och kommer troligen stanna där ett tag! '


Nu är det endast 2 veckor kvar till min bästa vän Jesper kommer hem, och jag längtar så otroligt mycket att få se honom, va verkligen månader sedan jag änns pratade med han :( men äntligeeeeen .. snaaaart.. min bästa vän




Nu skall jag ta tag i mitt odugliga liv och göra ngt vettigt! kanske ... ja jag vet faktiskt inte!


hejdå!




EAX