14 september 2009

Hej hej!
Nu sitter jag här och har just kollat klart på en film, "Angus, thongs and perfect snogging" det slog dock till ett och annat i huvudet när jag såg på filmen, du och jag kunde/kan ha det jätte bra och mysigt tillsammans, precis på de sättet jag vill, att båda två är lyckliga och tycker om varandra. Men när jag tänker på det, så är det jag som är lycklig och vill detta, inte du! Tog nog mer tid att inse det än vad jag trodde, men nu har jag iaf fattat!
Men du finns i mina tankar jämt!

Idag har jag inte gjort något speciellt heller, har endast tagit det lugnt. Jag satte mig och kollade på "Män som hatar kvinnor" igår, herrejävlar sicken bra film.. my god! Åkte också till min persika till älskling, dom firade hennes 20-års dag. och jag kände att jag va tvungen att åka dit, även om jag va sjuk!! Hon hade gjort desamma för mig, det är sånt bästa vänner gör! hon är min allra bästa tjejkompis, har nog aldrig haft någon bättre tjejkompis. Jessica&Jesper hi hi!

Vart nere på Filmtajm idag bla. tjötade lite med Mange och Söder om massor av saker, då skummis kom in, så det blev att man stod och tjötade med han med. Snackade lite om i vinter och så, jesper kommer hem den 19 december, och jag hoppas verkligen att dom två kommer upp till idre, hade blivit så glad! JESPER min bästa vän! Jag längtar tills han kommer hem, göteborg är tråkigt utan han.. I vinter kommer mer av mina vänner upp, det skall bli kul. Marcus har lovat att komma upp.. så sorry marcus men har man lovat så har man! mo haha.. Snackade med Marcus tidigare, om massa gammalt som på högstadiet, haha.. Danmarks resan och allt krångel och alla pakter.. HMMM..! Men Det var trevligt.. att snacka med någon om allt.. Ibland blir man chockad av att man har ändå ganska bra kontakt med folket som man gick i skolan med, sjukt kul! Som sagt, som jag och marcus snackade om tidigare om våra gamla klasskompis, det är många man fortfarande pratar med, men många man inte heller bryr sig om heller.. Ja ni som gick med mig i skolan vet nog vilka jag syftar på? Nää nu tickar klockan och det blir allt senare och senare, jag tänkte ju ringa vårdcentralen kl 7! SÅ jag får kolla upp mina öron och sedan om jag fortfarande har urinvägsinfektion.. för då dör jag! haha.. NÄÄJ! men sova skall jag göra. eller kanske beställa kläder? vi får se.. hejdå!