25 november 2009


Ja, idag har man åkt lite i backen tillsammans med Emelie,Dennis A, Johan och självklart Egly.. Trött som fan efter, tog mig en dusch o skall troligen bara ligga o dö, skall hämta en skiva i bilen o se på film kanske? men drog mig till hyran och hälsade på Rocco och Emil, där fick man massor av kramar.. hihi.. Kramgoa Emma är tillbaka..

Ikväll skall jag nog faktiskt inte göra så mycket, skall kolla upp lite med kurser o så.. men annars blire nog ganska lugnt, eller jag hoppas de, men det blev ju inte så sist.. haha.. längtar lite tills jag får veta vart jag skall bo, känns som jag kommer få bo nere i byn.. för vissa är ju vissa o sen verkar det som nästan alla inte har körkort i år?! KUL!

just nu blir jag lite arg på vissa, vi kan lika gärna säga så här, ha ett bra liv hoppas du får det bra!! and never more speak to each other..? för man kan ju undra om ni vill att man skall bli arg?
Ne nu skall jag skita i er, och leta efter mitt minneskort ist.. för det verkar ha fått fötter under dessa dagarna.. de måste ju ligga här någonstans.. o snart kommer charles :) MIN, o snart jessica.. trion is back!!! =) Imon skall jag åka i backen med emelie, så jag hoppas det kommer bli bra väder!!!

tiden bokad!!


yes, nu vart tiden bokad för tatooooooo... det blir så mycket som den 29 jan 2010 kl 15.00 i kungälv!! tihi...

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, eller egentligen har jag ju det, det började med att jag gick upp kl 9, tog mig till värds för att äta frukost tillsammans med Mats,Anna och Dennis, sedan tog jag mig till Dantes tillsammans med Dennis o fixade en del med borden och lite av det som vi lämnade förra året, med besticken bla. men men, det gick det med! jobbade till ungefär halv 3, sedan gick Emelie,Dennis A,Johan och jag till sporthallen för att köra lite pingis, vart lite jobbigt faktiskt måste jag medge... men sedan bar det till ICA där jag träffa Jonas och Elin =) Sedan satt vi hemma o tog ngra öl o såg på två filmer :)

Nu skall jag faktiskt sova typ, för mina ögon demonstrerar så nu bär det till sängen, Upp imon kl 8 för att åka i backen, ta mig baklänges!!
haha

HEJDÅ