6 maj 2009

bye gbg?

idag har jag insett att jag bör inte bo i Göteborg, jag blir bara deprimerad av att vara hemma! mår verkligen inte bra här ute :( hemskt att behöva säga så, men så är det! Jag älskar göteborg, men de är så mkt ont som har hänt här så jag orkar faktiskt inte! Vet dock inte vart jag skall ta vägen, har sökt lite lägenheter och jobb i kalmar :S på ngt vis! Men jag kanske följer med Jessica till magaluf ist! vem vet jag kanske kommer stå där i ngn bar i sommar tillsammans med Lisa och jessica.

Våran barkurs har börjat nu, väldigt intensiv med mkt plugg men väldigt rolig sådan! ger mig mer erfarentht på CVet och jag kan flytta runt, yes perfekt! dock vill jag bara bo på ett ställe men de kommer aldrig hända kanske!..
Min dag har verkligen inte vart bra, mår inte bra och jag blir bara sur! det vet kära jessica som sitter med mig dagarna in och ut. Jag vill bara åka härifrån! jag åker till Kungshamn på fredagkväll tror ja, skönt att komma bort och träffa annat. Kommer dock sakna en viss person jag redan gör , otroligt jobbigt , vill hugga av min lilltå! men snart kommer stefan och peter hit och de skall bli skoj, ja längtar verkligen!!!!


hejdå, jag har inget mer att säga!