24 september 2009

satt just och tänkte på en grej då ett minne dök upp i mitt huvud...
får nästan fjärilar i magen då jag tänker på det.
Jag låg i sängen och sov, eller rättare sagt halv sov..
medans du skulle "hoppa" över mig och gå på toa, där du pussade mig på pannan/kinden..

Jag kommer aldrig glömma de, även fast de gör ont att minnas det!

money money

Fick precis min lönespes... det roligt är att min kära far tycker jag skall betala att bo hemma denna månaden när det är jag som har hjälpt han med ALLT! så när jag nämnde resan.. då vart de lite problem o luften!!!

Inatt drömde jag om dig, 2 ggr!!
Ena gången skulle du följa me på våran resa o vi skulle mötas upp på arlanda.. o gud va jag va lycklig.. o i den andra kom du hit(fast vi va inte hemma hos mig eller i göteborg) men du kom till mig, och jag har nog aldrig vart så lycklig.. jag saknar hela dig.. vakna ungefär med ngra tårar i ögonen..

Just nu vet ja inte vad jag skall skriva, jag kanske skall träffa Elin Magnusson ifrån Idrefjäll senare, hon och jag skall jobba tillsammans i vinter :) super kul tycker jag! men jag vill nog gå på bio idag :) någon som vill följa me och se flickan i elden?
Jag saknar dig...
De gör så otroligt ont.
De ar jobbig att sova utan dig bredvid mig.
Nu har jag tänkt ut en ny header, så nu får gärna säga va ni tycker, den är ifs inte riktigt klar, men min lillebror tyckte den va fin :)


det syns dock inte något att jag har gjort så att mina blåa ögon syns här då.. men men..

tidigare idag har jag endast tagit det lugnt, sett klart alla wallander filmer och lite på johan falk faktiskt, sedan såg jag och min lillebror och hans två tjejkompisar Ella och Stef en film! ganska roligt och bra faktiskt, kommer dock inte ihåg vilket va! Sedan har jag läst lite på min mail ang ett jobb i jkpg om bar på Centrum bar.. tror jag nämnde de tidigare ? jaja..
Pratade sedan med "en go gubbe" haha, som fick mig på lite bättre humör, så tack gubben!

Imorgon som i denna dag skall jag faktiskt gå o lägga mig..
ask ij ;)