1 november 2010

beslutsångest!


Ja, idag har jag suttit och skrivit om kunskapsuppdraget och demokratiska uppdraget, och håller helt seriöst på att dra av mig håret! kanske är inte detta för mig? kanske skall jag göra si o så? Klart vill jag bli förskolelärare som många av er vet, men kan ändå känt nu på senare tid att det kanske var är fel inriktning med barndoms- och ungsdoms VETENSKAP!
Funderar och funderar på vad egentligen mitt hjärta säger! men huvudet säger något annat..så vet egentligen inte vad som är rätt o fel?!

En fundering är att ta studieuppehåll och köra ett race i idre.. och ett annat är att vara kvar i Trelleborg och gå kvar i skolan och tycka att det är pest och pina? va är rätt? vad tycker du?
Kanske skall jag ta studieuppehåll och söka om nästa år?

jag VET själv hur det kommer sluta.. efter att jag har vart på besök så kommer jag stanna.. jag vet jag känner mig.. men vad skall jag göra om det inte gå? hur skall ja göra med lägenheten hur skall jag betala den, klart kan jag betala den.. jag har pengar undanstoppat för just den! men VAD SKALL JAG GÖRA!!! många av er vet ju att jag verkligen inte kan ta beslut.. o jag önskar speciellt nu att någon annan gör detta för mig just nu!!

SANDRA DU ÄR BRA PÅ DETTA.. hjälp mig!!

hjälp!

har panik för denna hemtenta..! känner nu att jag kanske har valt fel inriktning? kanske borde ta studieuppehåll efter denna terminen alltså sluta den 17 jan? eller ? kan någon hjälpa mig. stefan min killkompis tyckte jag skulle ta studieuppehåll o jobba ist.. o vi alla vet ju vilket jobb vi snackar om?! HJÄLP!! MIG NUUUU!!!!!

Hur skall d gå?!

Såhär börjar min morgon

Nu skall jag skriva hemtenta