26 augusti 2010

nollning

Jo nu skall ja ta o skriva ner detta eftersom jag faktiskt sitter vid en dator...
jo såhär har det gått till...
I tisdags vare ju inskrivning på skolan, hej hej emma heter ja och jag va SEN! Hade fikat/ätit lunch med linis då ja helt kommer på att 10 minuter är lite för kort tid att gå till högskolan på, så vips så sprang jag till skolan.. under vägen så ropa ngra skit ungar " spring sexy" alltid lika kul o veta att man kan var asnygg i en annan stad! ta inte åt dig älskling, du vet att jag bara vill ha dig ändÅ!
ÄNYYWAJJ.. när jag väl springer till lärarutbildningen så står en jävel o delar ut almanackor o skit o band till nollning.. så jag blev med i det röda laget och fortsatte därmed att spring.. då springer jag bredvid en tjej som frågar snabbt om jag skall in på samma inskrivning och jag flåsar och säger snabbt jaaaa.. sprrrriiiing.. då visar sig detta att denna tjejen heter Vanessa och bor i i trelleborg och skall läsa samma som mig :) sjukt kul!

Sedan tar ja mig till centralen för att köpa en kaffe och inväntar Lisa, för teambildning skulle vi vara med på! Under denna team bildningen så speed date vi alla 40 i röda laget, gjorde en sång.. om våran kära bangan.. gjorde en dans som Lisa gjorde mycket bra!! alltså vi va grymast redan här!

SÅ igår gick vi runt i staden och sjöng oss hesa och bada i kanalen, byte kläder, hoppade små grodorna i kanalen, gjorde allt möjligt !

Men nu måste jag faktiskt vara ärlig att jag orkar inte skriva mer.. nu...
men ett beslut måste jag fatta ... o eric du vet va de e.. o sandra... så hjälp mig nu

btw om ngn vill veta så har jag urinvägsinfgektion IGEN :( inte ok!

Jag heter nisse

Och jag är snyggast

Nisse

Ja detta är min hund och jag kände att jag va tvungen att klippa honom .. Men han e jätte söt nu som alltid