13 oktober 2009

hej hopp!! Idag va det lite jobbigt att gå upp och veta att du inte fanns där, meen jag gick upp ändå!! Träffade linnea,anna, malin och Julia i stan för en fika. tack tjejer i really like!! sedan träffade jag pete, och tog en riktigt lång promenad!! de va riktigt skönt, sedan fick jag lite jobb tider som jag skall jobba på, exp imon o torsdag! perfekt!! Skall åka till borås på torsdag och festa järnet!! Så vi får hoppas att våran stefan kommer ner med, så blire extra roligt!!

Madde ifrån idre frågade tidigare om jag hade lust att hänga me till hemsedal v 47, buss,liftkort och boende för 1450, de är nice!! så vi får se, lätt sugen.. det är ju samma datum som jag tänkte dra till idre men man kan ju alltid dra lite senare.. hiihi.. nu är det exakt 4 veckor kvar tills jag fyller år och du kommer inte vara där!!

Den 25 troligen åker jag och jessica till sthlm =) hälsa på min charles eller rättare sagt våran :D ihih och så skall jag träffa linnea.. :) och roggan såklart, men får ju verkligen inte glömma att nämna mark och erik om ni kommer ihåg dom ifrån idre :) Mark lärde mig att åka snowboard.. :) skall bli mysigt och skoj och skall ju även träffa b.

Imorgon ser dagen ut som den att jag skall jobba på oxelgatan ifrån 8 till 4 sedan skall jag simma och gå en promenad och sedan film o sova.. torsdagen ser ut som den att jag jobbar ifrån 7-14 sedan skall jag hämta min sis på tamro(i like) sedan skall vi till marie, för min naglar losnar.. gele är inte rikigt min grej.. men de löööser sig!! SEDAN blire fääääst i borås.. för hela slanten.. inte för att det är mkt en ändå :D ne nu focks skall jag typ .. hm.. göra allt för att inte tänka på dig!! GOOOOOODBYE
ses i natt


Jag sitter vid klipporna nere i tångudden tidigare ikväll..
Om de hade vart så enkelt..