6 maj 2010

just nu sitter jag hos Eric, eller aa.. han är ju inte hemma eftersom någon måste jobba och de är inte jag för jag har semester :D

Skall åka upp mot Malmö snart, skall träffa Linnea och palle och ev.t. Jocke med! skulle ta ett glas vin men eftersom jag skall hämta eric senare så hoppas jag det!
Satt och tänkte igår att alla mina kompisar som har pojkvän typ har flyttat ihop eller köpt hus eller lägenhet skaffat barn o allt.. men va! Lev livet innan man sätter sig själv där! elle?

O sen satt eric o jag och snacka om det, och vi kommer inte flytta ihop förrens efter Idre? alltså nästa år! vilket är en bra idé.. ne nu skall jag kolla på srubs och vänta på att Linnéa skall ringa :D

Lite idre träff sen.. wei..

Imorgon bär det hem mot Göteborg! jag är ledsen älskling, men det är så :) Men han kommer på måndag! YÄY

trelleborg

Yes! ni kanske fattar grejen, jag är nere i Trelleborg igen...
Fick ett litet flipp och Eric trodde inte jag skulle kunna vara spontan, så aa här e jag!! :)
Han blev överraskt glad när jag ringde och sa att jag va på uppfarten :) mohahaa

Så tänkte faktiskt bara ge er några rader innan jag går och lägger mig.. Imorgon så skall jag kanske träffa Linnea :) weii.. men det beror lite på om Eric skall jobba, vilket jag både hoppas men ändå inte.. för kommer jag träffa Linnea så känns det som att vi kommer hamna på ngt hak och dricka alkohol! och det är ju inget bra?! elle?

Men men.. det märker vi imorgon... för nu skall jag kolla på tv tillsammans med min Prins :) <3 puss o kram skumbanan!