29 mars 2010

just nu sitter jag på jobbet inne på värds! och det är ett spöke som håller på att skrämma mig!

först och främst så står jag längst ner i rest. och skall låsa en dörr, då ett av buffe locken åker av, och dom står längst fram i rest.. sedan i disken har ett glas som st¨ått 10 cm ifrån kanten bara ramlat ner. o sen känner jag mig iaktagen hela tiden!

allt ifrån ingenting.. jag har jobbat upp i 200 tim denna månaden ändå har jag ångst när jag r ledig?? jag är ta mig fan en jobb narkoman..
det är hemskt att behöva säga det men jag är alltid på jobbet även fast jag är ledig.. hemskt!

Imorgon och onsdag kommer jag jobba långpanna.. sedan är jag ledig både tors o fre.. och på fredag skall jag passa på att åka till Mora och skaffa mig ett pass... och då hoppas jag att min älskade Eric skall åka med! för dit vill jag inte åka själv... sen väntar jag på mina nagelsaker som jag hoppas kommer komma snart så jag kan sysselsätta mig med! I sommar kommer jag och julia att stanna h'r o spela tennis.. dock kommer inte eric vara här eller sandra.. för dom kommer vara i småland och trelleborg.. s¨frågan är vad jag skall ta vägen? hmm.. kommer väl jobba ihjäl mig! Nu kan jag berätta ifrån ingenting att mitt internet har sagts upp pga av att jag inte har förlängt det.. så jag måste skriva ifrån jobbet!


Men nu tänkte jag be gubben som sitter h'r utanför att gå för jag vill gå hem, skall ifs hem till mike o bert först men ändå!

HEJDÅ! sandra nu får du ta o lära dig att kommentera och det gäller dig pappa och viktor med!

Här var jag och sandra igår.. :) jag kommer skriva mer senare sandra ;)