5 oktober 2009

hörde just fågelkvitter och det som kom upp i huvudet var du! när jag här fåglarna så tänker jag våren och sommaren tillsammans med dig, tillsammans med fåglarna. jag kan inte riktigt hjälpa det, men när jag hör fåglarna så ser jag dig med ditt speciella leende le mot mig..
Förhoppningsvis kommer vi ses snart igen, jag skall ta ledigt ifrån jobbet i helgen och ta bussen till dig tänkte jag, så vi kan umgås och bara var vi igen. vi behöver det, vi glider bara isär, jag vill defensivt inte att det skall hända.. men de krävs 2 för att det skall funka.



Nu skall jag passa på att berätta om veckan som har gått. jag har både jobbat på förskola och filmtajm och självklart på Gretas. Men imorgon skall jag ringa Gunilla och berätta att Måndag och fredag kan jag inte jobba, eftersom helgen väntar och då äre jobb som gäller på natt tid. Det har inte hänt så mycket som jag inte har nämnt, förutom att det inte har funnits tid att prata med dig, och höra hur du har det.

Imorgon skall jag vila och förmodligen åka in till stan och kika lite, om det inte blir Frölunda torg.. så får jag se om det blir någon solning för mig, det är så skönt att ligga där och drömma sig bort. Nästan så att man längtar till nästa år då jag skall åka iväg.

Jo nu när jag tänker efter, jag har sökt ett par kurser till våren, Ekonomi.. bra att ha när jag är nagelterapeut då man skall marknadsföra sig själv, eftersom det är egen företagare.
Nu måste jag lägga mig, måste ställa om dygnet, hur det nu skall gå! jag som älskar att sova.

Sov gott.. kram