19 oktober 2009

10 days left love


Det är endast 10 dagar kvar tills han flyttar hem till Göteborg, efter att ha bott på Rhodos i 1,5 år. Så jag skall hämta honom ifrån Landvetter flygplats.. Har inte sett Oskar på 1 år.. det är verkligen helt sjukt, att tiden kan gå så fort!! Men snart kommer han hem... min oskar!

Igår så jobbade jag tillsammans med Kat och Robin, jobbade nämligen i baren där nere tillsammans med dom, fick vara med på ett vimmel kort tillsammans med Robin, eller hur är han snygg tjejer :) vi hade en rolig kväll, med mycket flört och sjungade!! Sebbe var även där och festade till det medans vi jobbade.. Sedan efter jobbet drog jag och patrik till max och stod väl där typ en halvtimme, sedan körde jag han hem.. men samtidigt som jag körde han hem såg vi en brinnande bil på heden, helt sjuuukt!!


''kvällens snapshot av snyggigarna
i Gretas olika barer får här
representeras av sötnosarna
Emma och Robin''
www.Qx.se

Nu skall jag berätta något tråkigt, min telefon har gått sönder! Vilket har gjort mig arg som bara den, haha!! Beroende av elektronik? Men nu har jag min gamla telefon som är 5 år gammal där jag hittade ganska så roliga kort på bla. Mange,Sjögren, Hanna, Mig själv och en person som jag längre inte har någon kontakt med och som jag verkligen inte vill nämna namnet på, för då kommer min blogg vara förstörd. haha! =) Har vart på bio idag tillsammans med Ingobingo, Jen och amanda och såg filmen up, den vart lite lång kanske.. men bra..
Sedan åkte jag hem till karsten tillsammans med tessan, ante och såg pöööörl haaaarlpöööörl.. man blir så sjukt lessen när man ser den, men skeet va bra den är!!

Vill bara berätta för folket att Em är tillbaka!! Goa glada Em.

Nästa vecka drar jag till sthlm och hälsar på lite folk :) hihi...

Jag kan inte bäärja mig!!

Lördag - Högskoleprovet, sedan bär det av till gretas för jobb.
Söndag - först skall jag lämna en CD, sedan bär det av till Sthlm, där jag skall träffa Ted bla. innan han drar tillbaka till livgardet.
Måndag&Tisdag - försöka träffa Charles,Mark,Erik och framför allt min kusin.
Onsdag - Nyköping o träffa lisa en snabbis, sedan antg. Jkpg och borås sedan hämta Oskar på flygplatsen.
Torsdag - Ledig och umgås med Oskar.
Fredag&Lördag - Jobba på Gretas hela helgen, känner att de luktar pengar!

Nu skall ja se reprisen på nyheterna . Jag har ju änna lovat en att göra det .. puss på dig!!

Jag får skriva imorgon och berätta hur det gick med min telefon o såå.. hejdå