7 mars 2010

hejhej! nu sitter ja hemma efter 8 timmar på ost! sjukt trött.. jobbat 51 timmar denna veckan! nästa vecka kommer nog se värre ut o veckan efter de..och på torsdag kommer louise :)

Dagen som har vart har vart väldigt roligt, jobbade på ost tillsammans med Johan, kändes väl lite konstig att vara där igen när inte fanny, Jessica eller Charles jobbade där.. blev lite konstigt!! men efter det så stack jag tillbaka till värds och pratade med Stina ang mitt utvecklingssamtal med Pidde.. och jag fick veta va hon kände o o tyckte! super bra säger jag då!!

Idag är det cocktail kväll på farfars.. har ifs ont i huvudet ifrån igår och är förkyld.. ramlade nämligen väldigt hårt igår när jag hoppade med brädan.. så slog i svanskotan och huvudet riktigt rejält! så satt här hemma och tyckte synd om mig o väntade på att de andra skulle komma hem!

Ne om man skall ta och byta om så att jag får gå o lägga mig snart, imorgon ere rehab kl 9 börjar jobba kl 15 till 22, och på tisdag jobbar jag likadant o på onsdag jobbar jag som alla andra onsdagar 9-20 o sen e jag ledig tors och fre evt. lördag eftersom louise kommer.. sen jobbar jag på söndag 12-22 o sen drar min helvetes vecka fram.. jobbar då 2 veckor i rad.. eftersom elin m skall till st.anton..då jag evt. jobbar på pw frukost ngra dagar innan jag går på mina egna pass.... då nästa gång jag är ledig är...27 & 28, jobbar tre dagar.. sen börjar de bli lugnt och härligt igen!!.. lite orolig dock inför sommaren att Eric inte kommer stanna.. om Johan och ellen stannar så kommer troligen inte Eric kunna stanna eftersom de inte finns så mkt kökstjänster..

ne nu får jag ta mig i kragen och göra något!! byta om kanske? haha...

hare, bamsegoa kramar / emsan