18 december 2009


tja påre! just nu sitter jag i tvrummet och fryser idag IGEN.. gööööör kallt här.. har en viss skallebank idag, men förhoppningsvis kommer den snart släppa... igår va vi ute på kiken som vanligt, haha.. men det roliga va att jag träffa en kille som hete Danny som har bott i Westport, och som känner james,daniel, matt, claire alltså nästan alla ifrån mitt gamla jobb vilket jag blev glad över! haha... men jag va duktig nog och drack inte allt för mkt, tog mig faktiskt vatten 2 ggr och en cola fick ja, men den smakade konstigt. men eric drack upp den så det är ju han som mår dåligt idag om de va ngt i :) idag skall jag jobba, träffa de flesta och chilla, skall till konsum innan jag drar till fjället och beställa lite öl och köpa chips och dip, det jag inte gillar me idre som förra året är att mina favvo chips inte finns här, de är faktiskt nästan så att jag ber ngn skicka upp dom!! BBQ chips med vitlöksdip :D eller så kör vi på en pizza idag? får se va jessica tycker när hon vaknar...

Igår blev jag sjuk irriterad vissa av er som bor me mig vet varför och det skall vi allt ta o snacka om på Söndag då vi har ett "Hus möte" för jag vill inte att ngn går runt och snackar skit.. och speciellt inte höra det av ngn jävla bakväg! isf kan dom som gör de bo på gatan, för eftersom dom klagar så åker dom på lika mkt skit som vi andra gör.. så man kommer ta mig fan inte undan!

Nu skall jag banne mig ta mig en macka som skall bli väldigt skönt att få i magen sen blire smink o så och hämta elin :) måste ju ringa julia och kolla hur det går för henne :) o btw MARK har kommit till Idre idag :D gillart, får ta o ringa han änna.. då vet vi att jag kommer bli grym på att åka i backen i år :D hihi..