22 september 2009

Tre veckor

På onsdag ar de tre veckor sedan, jag blev super glad efter ett samtal och en lång bilfärd. Och de slutade lyckligt för de dagarna. Men nu står man på ruta ett igen. Men nu har jag tat ett steg, som jag faktiskt aldrig har gjort innan, nu finns du inte på min telefon.. Men du finns i mitt huvud, en jobbig plåga. Mår dåligt efter vårt samtal. Förlåt! Jag vet inte vad jag skall ta mig till bara...

Idag insåg jag att jag behöver mamma mer än något annat, speciellt att hon behövs här hemma. Jag orkar inte ta och städa hela huset och sedan ta itu mina problem. Jag längtar och hoppas att min lön denna månaden ar så att charles och jag kan dra iväg och komma bort ifrån all skit, om inte så funderar jag på att åka till österrike. Och hälsa på min älskade vän daniel! Nu har de gått nästan 1,5 år sedan jag träffade han.

Tittade igenom gamla kört ifrån irland tidigare, och man ses verkligen att jag mår bra av att vara på min gröna ö, tillsammans med min öl i handen. Men den tiden ar förbi, har lovat att aldrig hamna där igen. Måste komma på fötterna bara. Men nu har jag lite framtidsplaner.
* Idre 09/10
* högskoleprovet
* läsa krimologi i vår
* antingen söka till högskola för lärare eller läsa upp historia och kanske lite andra kurser..
* lycklig med dig, de vill jag mer än något annat,

I år skall jag hitta på nya projekt. Men vart pluggningen skall ske ar ju en fråga de med. Växsjö kanske?uppsala?göteborg?stockholm? Hm, eller åka tillbaka till london eller irland? Nä, mina dagar får ar förbi, men om jag skall åka och jobba sommar säsong någonstans eller kanske helt enkelt lägga pengarna på att åka och hälsa på jesper min bästa vän son bor i australien. Jessica skall ju ner snart. Men jag hoppas verkligen jesper är kvar då.gud jag saknar honom.. Ne nu börjar klockan bli mycket. Dax att sova. Godnatt. Mammas ögonsten

<3 jag kan bara inte hjälpa de. Men jag saknar dig för mycket. De ar kanske därför de ar som de är.. Att allt blir irriterande , jag vill inte att skall vara såhär.. Suck.. Förhoppningsvis kommer allt bli bättre. Får jag tillräckligt med pengar nu den 25 då sticker jag någonstans.. Varmt och så att jag kanske släpper dig och blir ner självständig.. Jag vet att jag klarar de utan dig. Och de vet alla mina vänner med, eftersom de är ni son har sagt de. Jag har ett trasigt liv men de kommer bli bra.. Men jag saknar dig!