22 november 2009


Detta skall jag tillägna till min lilla egly :) så han vet att jag skriver om han, vet inte riktigt om jag skrev ngt ifrån förra säsongen, men nu serröö gör jag änna det!! iaf nog snack om det!
idag har jag faktiskt åkt för första gången för iår :) yäy, jag va ju lätt snyggast och grymmast i backen like always!!!

Igår åkte jag och emelie soppsäck ner ifrån västbacken, eller iaf en del av backen, gick sådär, men vi fick lite fart efter hand.. det va snajisgt!! hihi.. men vet nu va? Jag såg då allt ett stjärnfall, tog mig friheten och önska mig ngt med! Sedan kollade vi på film och skulle ta det lugnt eftersom vi skulle gå upp kl 9 och åka i backen.. men hejhej.. Men sedan sattes kvällen igång och dennis kom hem vi spelade lite gitarr hero och sedan Buzz.. som sedan ledde till mer öl och mer fylla :) runt kl 3 kom egly, och tvillingarna hem och vi sjöng singstar.. jajämen, emma va i farten och sjöng, stackars alla själar säger jag dåå!! Ja oskar,zandra,linnea,simon, anders och malin ni vet precis vad jag snackar om :) liten känsla av the old days! Öl och singstar. hihi..

Imorgon kommer jag ha en sån sjuk jävla träningsvärk så att jag inte kommer kunna stå upp! men backen skall jag ut och åka i iaf.! men nu skall jag bowla me alla, så nu vet ni lite vad som händer och sker :) tihi.. hejdå!