17 november 2009

Jessica

Idag har jag vart i borås, hemma hos jessica och kollat på film!! bara en helt enkel jessica o emma dag!!! Och min jessica gjorde Pannkakor till mig =) MUMAAA..

Insåg när jag åkte ifrån borås, att det kommer nog bli ganska konstigt i vinter utan Jessica, jag önskar att hon inte skall till australien, utan till IDRE.. kommer nog kännas konstigt iaf, när man tänker på alla som va uppe förra året som inte kommer upp iår.. nu när jag sitter här o skriver om idre och inser att det är faktiskt inte långt kvar, blir jag faktiskt nervös, men jag förstår inte varför.. jag har vart där innan, o jag känner alla.. kanske lite rädd inför denna säsongen? inte rädd men kan inte finna några ord!! Det kanske kommer kännas bättre när jag väl har kommit upp.. kommer nog bli konstigt när jag flyttar in i lägenheten.. jag slår vad om att jag kommer börja gråta och ringa jessica!! jag röstar på den, va tror ni?? Men jag får hoppas att Charles kommer vara där, så jag kan krama någon..

Det känns lite skönt att åka upp till Idre, för då vet man verkligen att nu ere dax för operation träning och få lite muskler ;) haha.. Men till sommaren kommer det bli västkusten, med tjejerna, Lisa och Jessica? LIISAAAAAH, jag vill att hon kommer upp i vinter, eller rättare sagt HON SKA!! fast då kanske jag kommer sakna Jessica ännu mer? ehh då får jag det.. så länge jag får lite besök blir jag nöjd ;) vem skall ersätta Jessica?

Emil och Charles kommer inte upp förrens den 1 dec.. marcus nilsson kommer ifs snart :) Marcus egly är redan uppe och sedan kommer anna,mats,emelie,dennis a,jonas,elin,sofie (smögen sofie ifrån havsbadet), Paul, Dennis O, pidde,peter,kristina, stina o alla.. men en säsong utan Stefan,jessica,janne, anna, fanny, sofie o, cecile o alla.. det känns redan skrämmande.. kommer jag klara detta? JA FAN!! för förra året kände jag ingen, NOPP... ingen.. eller joo Sofie ifrån sporthotellet, vilket va en riktig överraskning :)
Ne nu får jag sova, har sjuukt mycket att göra imon... blir lite känslig under detta ämnet nu... inga tårar får fällas i år!!

Sov gott och njut av filmen...
Emma & jessica..





Jag saknar dig, du vet vem.. l.b