22 februari 2011













fondväggen i vårat kök där hemma i trelle...

Farfars Hörna

har just kommit hem ifrån jobbet.. vilket har blivit farfars hörna nu förtiden.. men imorgon är jag tillbaka i familjen på Värdshuset!!!

Jag vet att jag har vart kass på att skriva men, de är så jag är just nu.. MEN jag skall försöka bättra mig, de är bara lite svårt nu när min telefon har ballat ur.. skickade faktiskt ett kort tidigare idag på västbacken här på idrefjäll.. men icke har den lagts upp :(

anyway.. på tala om idag! Så har jag åkt i backen med min super coola bräda! as snygg, jag skall ta ett kort imorgon så skall ni få se =) och jag har köpt en 686 jacka turkos. as snygg! =) börjar bli riktigt grym i backen, de säger iaf eric.. men han har väl inget annat val? haha.. har iaf börjat hoppa och sånt dumt! så snart bryter jag väl ett ben.

nu ere iaf endast 2 månad kvar på denna säsongen, de känns faktiskt för en gång skull väldigt skönt, kanske dax att lämna detta? va tror och tycker ni? efter min 4 säsong här på Idrefjäll och sedan 2 säsonger på Smögen/kungshamn.. nu blire iaf ett stop i Trelleborg för att köra sommaren tillsammans med min älskade Sambo Eric och hans familj! Det kommer bli as grymt.. Lena och Viktor kommer ju självklart att joina oss i sommar, vilket har gjort mig jätte lycklig.. ibland har man flyt på livet!! tänkte iaf lägga upp lite kort här så nu får ser lite.. men borde nog köpa mig en kamera.. hmm... får kolla med Eric vad han vill... :) NU har jag iaf uppgraderat er lite granna.. men de som jag ahde mest tänkt att säga är ju att jag har blivit flyttad till en annan restaurang här på Idrefjäll.. som är... håll i er... farfars hörna.. och där jobbar jag med bla Viktor.. och Mike om ni kommer ihåg han ifrån förra året :)? ne ja trodde väl de.. men så ligger det till! KUL VA?

Ha de chill! btw, eric hälsar till er alla.. mohahaha