17 augusti 2009

Dilemma


Nu sitter jag i soffan hemma i lägenheten och kollade just på gamla kort, satt och tänkte på telefonsamtalet jag fick av Peter i fredags, vilket gjorde mig ännu mer bekymrad. Visst har jag suttit och tänkt på detta sen i april, men nu vet jag faktiskt inte om jag skall åka upp eller inte?! Charles, Jessica.. det vart lite jobbigt! skall trion upp iår igen? eller.. nu får mina älsklingar hjälpa mig!

I helgen var jag hemma i GBG på besök, skönt att vara hemma lite. men tankarna går ju fortfarande vad jag skall göra med mitt liv!! Nästa år blire ju plugg iaf, pratade med Tessan om det förut idag, känns lite skönt att få lite planer inför framtiden!
Men sen detta med Idre/JKPG, åker jag till idre så måste jag betala lgh här nere tillsammans med malin.. får fråga peter och pidde vart de hade tänkt att sätta mig!! får la förklara läget med! isf måste ja få 6000 för båda lägenheterna + 400 bilen + 600 telefonen + 300 internet = 7300.. bara räkningar!! hm.. söka nytt jobb redan nu inför vintern? ha ha.. Imorgon hade jag tänkt att gå ut med lite CV med, till typ ICA, harrys bla.

Nu skall jag nog se på film tror ja!