17 juli 2010

Eric

Just nu sitter jag hos eric medans han är och jobbar! jätte kul!
Men idag har jag vart i malmö och träffat Linnea och Sofie, men fick även träffa Palle,Jocke och robin.. vilket va riktigt trevligt!!
Sofie har kollat på en lägenhet idag och jag hoppas verkligen att hon får den :) inte för att jag har någonstans att bo men ändå.. Erics pappa kanske kunde hjälpa oss, eller hur älskling?!

Så nu för er som inte vet så har jag kommit in på högskolan, på lärarutbildningen :) y.. här i malmö.. dock skall ju inte Eric bo här i vinter, men de klarar vi väl?!

vi skall ju trots allt bo ihop tills han åker iaf :) jag och min älskling...

Har ju semester nu men inte många dar till, kommer kännas lite segt att åka upp igen, men har verkligen inte någon lust heller, men jag måste ha pengar som alla.. annars går det ju inte.. eller hur?! Eric kommer hem ifrån jobbet om en timme, då skall vi troligen åka o bada o kolla på film bara vi två.. wei.. Ser verkligen ifram emot när vi får en lägenhet då det bara e jag o han, så att vi kan umgås igen.. har ju inte riktigt kunnat göra det eftersom båda jobbar o har alltid annat för oss.. tror inte vi ahr ätit tillsammans på tre månader..men snart.. =)

Kanske inte är så roligt och flytta ifrån alla igen, men nu är det ju faktiskt studier! och jag skall sälja min bil, så är någon intresserad så finns den till salu!!!

Nu får jag göra ngt annat.. hihi..

Och jag trodde bara d va jag?!