28 september 2009


hejhej! nu har jag beställt ett nytt set, hehe, kommer matcha min bräda så bra! Powerwalkat idag och känner mig riktigt stolt! jag menar nu ere ju faktiskt mig vi snackar om.. haha.. Imorgon skall min kusin komma hit, yäy! Och sedan skall ja hämta min farbror på flygplatsen.. Idag kom även första snön till Idre, i Like! like very much.. hejdåå


n
Ligger i min säng och de enda som egentligen går runt i huvudet ar du! Saknar dig allt mer och mer.. Nu ar de en vecka redan jag såg dig, men snart en månad sedan jag fick ligga bredvid din sida och känna mig trygg.

Sedan ligger jag och tänker på min tid på irland. Tack. Tankarna för pluggning nästa år, går i huvudet.. Förskolelärare ar något jag vill bli, men när man tänker på alla som läser till det idag, vad finns då kvar för mig sen? Och polishögskolan känns de son att där kommer man aldrig in.. Så vad skall man egentligen bli om man inte vill räkna en massor? Ingen naturvetenskap heller. Känns son jag kommer bli kvar i restaurangbranschen tills man blir allt för gammal.. Men framtids planerna nu är iaf. Idre om 2månader. Love it! Plugga krimologi på våren, Sedan i april när kursen ar klar med, finns de tankar att läsa upp historia. Men även att jag skall resa till australien i juli, när jesper åker hem. Och jobbar son bartender? Låter son en bra idé?!

Imorgon ar mina planer son så att jag skall powerwalka och sedan simma. Men de beror lite på min hals. Men sola skall jag nog göra. Ar tok för blek, då mår man dåligt. Så får kolla upp några bra priser.. Men städa skall jag nog göra. Och försöka gå upp i tid, älskar dock att sova... De får en att komma bort ifrån alla problem och kunna göra allt de där son man mår bra av.. Speciellt när man drömmer om dig..

Nu skall jag försöka sova. Jag tänker på dig. Och jag saknar dig.. Jag hoppas vi ses snart. För saknaden blir snart allt förstor! Sov gott alla. Hejhej