12 februari 2009

''det svänger..''



tjosan i trosan! Nu är jag i gbg, GÖTT som fan! kom hem i tisdags natt typ, så igår va ja inne i stan och träffade Zandra och Anders i stan igår och shoppa lite, dumt av mig men nu ere gjort! haha... igår kväll gick vi på bio, Jag , amandorna och Anna, filmen va sjuuukt bra!! " ser i taket lyser stjärnorna" rekomenderar ja. skall försöka införskaffa den på filmtajm änna!


Idag har jag vart på torget o köpte en ny sportbh :D och skor till annapanna samt en CHAI-latte ;)


Sedan hämta ja grisen och åkte till filmtajm o tjöta lite med sara o hämta oxå 16 filmer :P haha.. så kollade vi på "my little ponny"..



Men Det har hänt ngt fantastisk idag! Angelica och markus har blivit föräldrar! och vad blir då jag?! JOOOO det skall jag säga dig! MOSTER! Eftersom angelica är som en stora syster för mig, under hela min barnuppväxt eller va man säger.. åhh längtar tills jag får se den lille pojken.. skall kidnappa honom =)


Ikväll skall vi till The Queen eller Chez och ta en öl! =) jag, amanda, beigebyxan, gugge, Johan och kanske madde! sjukt skoj tycker jag! men amanda är en bög för hon är ute o röker med min broder =(..