29 oktober 2009

Vb:

Inatt drömde jag om mamma.. drömde om henne i måndags med!! Jag saknar henne så, känner inte igen pappa efter allt.. han har blivit så konstig, eller så är det jag som bara tycker det.. Jag är riktigt trött på allt här hemma nu, jag bara längtar tills jag åker härifrån.. SNART! 3 veckor kvar. men jag vill ändå att Mamma skall komma tillbaka, för hon hade gjort så allt vart bra, hon har alltid gjort det!! Nu har hon vart borta allt för länge, trött på att sakna dig!! Jag vill att du kommer tillbax till oss.. Som Marie berättade för mig idag, att hon hade sett dig i syne, det säger ju allt'! KOM HEM!

Har kommit fram till vad min nya tatuering skall vara. antingen en tomte eftersom mamma älskade de, eller så blir det fotsteg på foten som skall bevisa att man skall ta steg för steg :) va tycker ni om det??
Nu skall jag göra en film eller ngt!!

Finally!

Idag fick jag tillbaka min telefon, sedan kapade jag lite på mina naglar så att det skulle bli lättare att skriva på datorn ;) hihi.. Som sagt idag har jag fixat mina naglar, så nu är dom as snygga!! Skall snart laga mat, mums!!!'

Nu skall jag berätta lite mer om STHLM folket!!
I lördags ankom jag runt 7? Så möte jag upp l.b eftersom jag behövde ju lämna alla mina grejer någonstans :) haha, sedan möte Charles mig så tog vi en eller två öl tillsammans medans vi åt mat och lyssnade på GO musik.. IDRE!! Det kommer bli en grym säsong.. hihi.. Sedan kom jan och hämtade oss, så va vi på förfest hemma hos Axel, Charles kompis.. fick faktiskt till en go drink, 4 cl vodka, 10 cl apelsin juice, toppa med redbull :) såå nästan en Srewdriver.. men ändå inte... Sedan bar vi in till city mot the baser? nää iaf Källaren på slussen.. haha. =) Där hade vi trevlig, Midnight train spelade dom samt HÅKAN!!! Sedan kom l.b så jag gick me till After och möte en hel del nytt folk, vad jag minns ;) sedan gick vi till Ambassadör? De är alltid lika roligt att gå ut i en ny stad, för man vet verkligen inte vad som kan hända :)

Sedan på söndagen blev rätt seeg, låg i soffan och kollade på Toys story ett och TVÅ!! sedan gjorde l.b och jag mat som blev strimlad skinka fast inte sån skinka man har på mackan .. haha.. tillsammans med grädde o VITLÖK och potatis o sallad.. MUMS.. sedan blev det gotte o en film till :)

I måndags träffade jag Linnea och Charles och gick runt sthlms stad i cirklar :) haha.. men de va roligt träffade även på Billy, (Billy och jag gick alla tre åren tillsammans på ester mosessons) Så de va en överraskning..

i tisdags träffade jag challeballe o tog de lugnt hela dagen :) sedan gick jag och l.b ut och åt, vilket du skall få föör!!! men riktigt go firre.. fisk är gott och nyttigt!!!!

Sedan på onsdagen vart det bilresa hem tillsammans med linnea o sara.. sedan bar de åt till hemmaplan o träffa pete,ante, karsten, OSKAR och hans flickvän Zandra :) riktigt roligt kväll, speciellt när jag slog till Ante :) haha det tyckte ju iaf småpojkarna om som gick utanför.. haha ne nu skall jag göra mat eftersom pappa har gjort pulvermos? fy!

Det kommer bilder på mina nya fräääsiga naglar sen :) HEJDÅ